Over ons

pand_bewerkt

Kwaliteit is onze standaard!

Breviline B.V. is gespecialiseerd in het vervaardigen van RVS-producten van draad en gaas voor de horecabranche, de industrie en voor medische toepassingen. Alle producten worden vervaardigd in ons eigen bedrijf in Mijdrecht door ervaren en betrokken vakspecialisten.

Wat begon in 1948 in een schuurtje achter de woning van G. Verboom met de productie van bakkerijgereedschap, is nu –ruim 65 jaar later– uitgegroeid tot een bedrijf dat marktleider is op het gebied van draad- en gaasartikelen in de horecabranche en van manden, korven, roosters en filters voor toepassingen in de  industrie en de medische wereld. Ons afzetgebied groeide uit tot België, Duitsland en Engeland.

Met het oog op verdere internationale expansie hebben wij besloten per 10 april 2015 onze oer-Hollandse naam Verboom’s Draadwarenbedrijf B.V. te wijzigen in Breviline. Wij zijn er van overtuigd voor ons kwaliteitsmerk een internationalere afzetmarkt te kunnen creëren.

Leuke weetjes

Ambachtelijk werk

Het maken van draad- en gaasproducten is nog steeds grotendeels ambachtelijk werk.
Het buigen van de vormen en het aanbrengen van het gaas is een precisiewerk dat veel vakmanschap vereist. Breviline is in staat om zowel grote aantallen als klein maatwerk te produceren.

Verschillende modellen

Bijna elke snackbar in Nederland werkt met frietmanden- en scheppen van Breviline.

Op het oog lijken al die manden voor het frituren van friet en snacks op  elkaar, maar Breviline levert RVS frituur-, snack- en pastamanden in alle afmetingen en modellen. Onze expertise maakt alles mogelijk!

Draad & Gaas

Breviline maakt alles van draad en gaas. Dus niet alleen frietmanden, maar ook oliebollenmanden, roosters voor koelkast of barbecue. En zelfs de Oudhollandse pureestamper, inclusief het bekende gekrulde handvat.

Contactgegevens


Breviline
Rendementsweg 16
3641 SL MijdrechtTel:+31(0)297-28 14 61
Fax:+31(0)297-24 17 00
Email:info@breviline.com
KvK:55741630
BTW nr. (VAT):NL851842525B01

Neem contact op

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht (verplicht)